Formació ocupacional

 • Taller d’Ocupació

  Programa mixt d’ocupació i formació dirigit a persones desocupades que consta de formació teòrica i aprenentatge pràctic, l’objectiu del qual és incrementar l’ocupabilitat dels participants. Actualment a Algemesí es fa un «Taller de Salut i Naturalesa» que consta de les especialitats següents:
  1. Atenció sociosanitària a domicili
  2. Auxiliars de jardins i zones verdes
  3. Gestió d’arbres i palmeres
  Durant dotze mesos, un grup de trenta alumnes alternen formació i treball pràctic amb l’objectiu d’obtindre els certificats de professionalitat completa. En el taller, es duen a terme una gran varietat d’actuacions com ara reforç en l’assistència a domicili, actuacions a la llacuna del Samaruc i a la Xopera, manteniment de zones verdes i jardins, palmeres, producció de plantes en vivers...


 • Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB)
 • Promogut des de l’Ajuntament d’Algemesí i enfocat a alumnes amb necessitats educatives especials, amb edats compreses entre els setze i els vint-i-un anys en el moment de la matriculació i que no tenen el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO). El programa consta de dos cursos complets, de setembre a juny. A hores d’ara es du a terme l’especialitat «Operacions auxiliars de serveis administratius i manteniment».


 • La Dipu et beca
 • Dins del marc del Programa de Pràctiques Formatives de la Diputació de València, l’Ajuntament d’Algemesí convoca pràctiques per a estudiants universitaris i de formació professional que complisquen els requisits exigits en la convocatòria. En l’última convocatòria vint-i-dos alumnes van poder fer pràctiques durant els mesos de juliol i agost en els diferents departaments municipals i per tant van conéixer com funcionen i van adquirir experiència de cara a la seua pròxima incorporació al mercat laboral.
CENTRES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL D'ALGEMESÍ

Notícies en Formació Ocupacional

TALLER D'OCUPACIÓ SALUT I NATURA II (2019-2020)

2/12/2019

Promogut per l'Ajuntament d'Algemesí

Veure notícia

TALLER D'OCUPACIÓ SALUT I NATURA II (2019-2020)

2/11/2019

Programa promogut per l'Ajuntament d'Algemesí

Veure notícia

PROGRAMA AVALEM JOVES 2019

2/9/2019

Actuació cofinançada per la unió Europea mitjançant el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del FSE

Veure notícia