Notícies

EMPAL presenta candidats al Consell Rector de la Caixa Rural d’Algemesí

25/3/2019
EMPAL

Tres candidats al Consell Rector de la Caixa Rural d'Algemesí des de la Junta de EMPAL

La Caixa Rural d’Algemesí s'ha constituït com el principal referent financer del municipi, havent servit durant la llarga i complicada època de crisi que hem travessat, com un pulmó financer per al sector agrícola i empresarial d'Algemesí i la comarca.


És per això que, des del sector empresarial, existia una inquietud important per intentar retornar a la Caixa Rural, la qual cosa la Caixa Rural ha aportat al sector empresarial. Per això, des de la Junta Directiva de EMPAL s'ha acordat presentar tres candidats que puguen aportar valor, coneixements, experiència i visió estratègica de cara a la constitució del nou Consell Rector de l'entitat.


La Caixa Rural ha de continuar complint la normativa i les ràtios establertes pel Banc d'Espanya, però com sempre ha fet, l'ha de fer prestant suport i assessorament financer al teixit agrícola i empresarial de la localitat, per això aquesta candidatura es basa en el propi lema de la Caixa Rural, “persones, compromís, i confiança”.


Persones, perquè els tres candidats són persones conegudes i reconegudes en el municipi, Miguel Angel Calpe, Gerent de Dismuntel, una de les empreses tecnològiques mes capdavanteres del municipi i que ha estat conseller durant aquests últims anys, Jorge Miquel, treballador de la Caixa Rural, sent en l'actualitat Director Comercial i havent ajudat durant aquests 30 anys a totes les empreses i pimes comercials que han necessitat una mica de la Caixa Rural i Juan Carlos Ferragud, Gerent de Construccions Tècniques i implicat en la promoció econòmica local des de la Presidència de EMPAL que porta exercint els últims 8 anys.


Compromís, perquè, malgrat les seves responsabilitats, estan disposats a destinar part del seu temps disponible, treballant per l'interès general i col·lectiu d'Algemesí.


Confiança, perquè són coneixedors de les necessitats i els reptes de futur que la societat està demandant.


Caixa Rural d’Algemesí ha estat un refugi on acollir-se, és un exemple de gestió i des de EMPAL es pretén donar-li continuïtat al projecte, cuidant-lo i acaronant-lo perquè continuï sent un referent local i un benefici per al conjunt d'Algemesí.