Notícies

TARGETA ACTIVA ALGEMESÍ

31/1/2021
Notícies Algemesí Activitats de promoció

Aquesta ajuda es pretén beneficiar tant al comerç local com a les persones residents.

 

·         Per poder adquirir els bons s’ha de tenir més de 18 anys i estar empadronat a Algemesí.

·         L’ajuda es formalitzarà a través de “targetes regal” emeses per la Caixa Rural.

·         El ciutadà o la ciutadana aportarà 20€ que es convertiran en 40€ per poder comprar als establiments adherits a la campanya.

·         Solament es podrà adquirir una targeta per persona.

 

·         Procediment de compra:

o   Emplenar el formulari online en el que s’indiquen les dades de la persona sol·licitant en https://algemesiparticipa.com/

o   L’enviament d’aquest formulari implicarà la declaració responsable de complir amb els requisits.

o   S’escollirà dia i hora per acudir a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament d’Algemesí a aportar la part corresponent al ciutadà i recollir la targeta.

o   El pagament s’ha d’efectuar mitjançant targeta bancària.

o   El rebut de pagament s’haurà de conservar fins que finalitze el període de vigència de la campanya.

o   Es podrà recollir la targeta en nom d’altra persona sempre que s’aporte el poder de representació signat pel representat i representant i fotocòpia de DNI de la persona representada.

·         L’ús de la targeta es limita als establiments adherits a la campanya.

·         Es podrà utilitzar el saldo en una o en diverses compres, en un o en més comerços. A més, els comerços i serveis adherits oferiran la possibilitat de combinar la Targeta Activa Algemesí amb altres mitjans de pagament per tal de completar el preu del producte o servei en cas de no disposar de suficient amb el saldo disponible a la targeta.

·         La persona beneficiària de la Targeta Activa Algemesí podrà comprovar el saldo disponible registrant-se com a usuari anònim i incorporant les dades de la seua targeta regal en la web: https://www.tutarjetaregalo.com/

·         Es tracta d’una targeta al portador, i no disposa de PIN ni de xip, ja que opera en el comerç a través de la banda magnètica, emetent una butlleta que s’haurà de signar per la persona portadora de la targeta.

·         No es pot traure diners en caixer automàtic ni en oficines bancàries.

·         La data màxima per usar la Targeta Activa Algemesí serà el 31 de gener de 2021. Una vegada superada aquesta data, les targetes quedaran inutilitzades i sense possibilitat de renovació.

·         Una vegada finalitzat el període, i en cas que quede saldo romanent en la targeta, es podrà recuperar el 50% de la quantitat restant. Per demanar aquest reembossament:

o   S’haurà de sol·licitar cita prèvia mitjançant formulari que apareixerà en la web d’Algemesí Participa a partir de l’1 de febrer de 2021.

o   En dia i hora atorgat s’acudirà al Centre Polivalent amb la Targeta Activa Algemesí, el tiquet de compra i la targeta bancària amb la qual es va fer el pagament per rebre el reembossament.

o   Sense el tiquet de compra no serà possible rebre el saldo romanent.

o   El termini per sol·licitar la devolució serà des del 2 fins al 26 de febrer de 2021.

·         Amb la quantitat restant de les targetes que no sol·liciten el reembossament del saldo restant en el termini indicat es realitzarà una donació a Creu Roja d’Algemesí.

(en el cas que preferiu que el vostre saldo restant vaja directament a Creu Roja, solament heu de deixar córrer el termini per sol·licitar el reembossament).

·         En cas que es produïsca una incidència es podrà contactar a través del telèfon: 627 35 66 64