Notícies

PASSAREL·LA 2019

13/4/2019
Notícies Algemesí EMPAL ACSA

VINT COMERÇOS D’ALGEMESÍ DESFILARAN A LA XI PASSAREL·LA AMB LES TENDÈNCIES PER A L’ESTIU 2019

 

La Passarel·la d’Algemesí arriba enguany a la seua onzena edició, estrenant una nova dècada i demostrant de nou el potencial comercial que té la ciutat. El dissabte 13 d’abril, a partir de les 20:15 hores desfilaran els i les models amb les últimes tendències a l’escenari situat a la Plaça Major.

El 20 establiments participants mostraran a la passarel·la les seues propostes de moda, moda infantil, llenceria, complements, tèxtil, decoració de la llar, indumentària, decoració floral, perruqueria i etilisme.

També en aquesta ocasió l'associació Fotoaficionats d’Algemesí tindrà una participació activa en l'esdeveniment per a captar les millors instantànies de la desfilada.

En aquesta oncena edició de la Passarel·la Algemesí participen les tendes de moda infantil CARMEN roba infantil, LITTLEKINGS, NINOS, MONMENUT i PETIT COMITÉ Sabates i complements; en indumentària i folklore MARGARITA VERCHER cancanes y enaguas i AGUSTIN i AMAIA ORFEBRES; en bany MARÍNTIMA; en costura i tèxtil BLANCATELA; en complements SAQ BAG i ÒPTICA ADAM; en decoració de la llar ROSA ESQUER DISSENY; en decoració floral FLORISTERISTERIA ANTARA; en moda dona CARMEN, EL VESTIDOR DE ESTHER i CAROLINA BOSCH; i en el sector de perruqueria i salons de bellesa Perruqueria DÉBORA CAMPOS, Perruqueria i estètica NATALIA-ARANTXA i Salons CARLOS VALIENTE.

La Passarel·la Algemesí està organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i compta amb la col·laboració de l'Agrupació de Comerços i Serveis d'Algemesí (ACSA) i l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (EMPAL), l'oficina AFIC i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.