Notícies

IV RUTA DE LA TAPA

9/5/2019
Notícies Algemesí Activitats de promoció

ARRIBA LA QUARTA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA D’ALGEMESÍ

 

Durant els dijous del mes de maig (2, 9, 16, 23 i 30 de maig) 27 bars i restaurants de la ciutat participaran en la IV Ruta de la Tapa.

Els establiments participants oferiran les seues millors propostes gastronòmiques en forma tapa, per 1,50€ cadascuna de les creacions. Cada establiment disposarà de fins a tres tapes diferents amb l’objectiu de promocionar la hostaleria local.

Els participants d’aquesta nova edició de la iniciativa són el Restaurant 2R, Tapaina bar, Bar Colon, El Groumet, Valhalla, Avalon, Bar Cervantes XXIII, La Clau, Dulce tentación, Moments, Ca Dora, Rock a Full, Manhattan, La Mala Vida, Bar Miguel, La Taverna de Santi, Cafeteria Limbo, Monar pastisseria, La Trobada, La Bodeguera, Ca Mantellino, Café Chester, La Taseta, Everest, Café Cinco, Carpe, i Juanjo y Alex.

Aquest any es sortejarà entre els assistents 5 lots de vi de Bodegues Pinord i 5 consumicions per valor de 20€ a utilitzar en un dels establiments participants entre els fullets degudament emplenats.

Per poder participar sols s’ha d’omplir el fullet amb el segell tres establiments diferents, votar a la millor tapa i indicar les teues dades de contacte. Tots els bars i restaurants participants tindran una urna per que s’entreguen els fullets durant els dijous de maig.

A més, com en cadascuna de les edicions anteriors, es podrà compartir l'experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.