Notícies

ALGEMESÍ HO TÉ TOT AMB UNA NOVA MARCA

26/03/19
ACSA

L’eslògan "Algemesí ho té tot" amb la força necessària per a convertir-se en el nom de la nova web

 

L'agrupació de Comerços i Serveis, ACSA, creà fa molts anys l’eslògan “Algemesi ho té Tot” com a frase il·lustrativa del teixit comercial que tenim al nostre poble, uns comerços i serveis cohesionats baix una sola veu que portem a l’Ajuntament amb la finalitat de mantenir una promoció econòmica contínua i dinàmica.

Treballem conjuntament amb la Regidoria de Comerç, Industria, Promoció Econòmica per dinamitzar el comerços i serveis amb diverses campanyes que ajuden a donar-nos una visibilitat imprescindible i aplegar als veïns d’Algemesí.

Com a  cloenda de l’exercici 2017 i com a resultat del Pla de Dinamització Comercial s’instal·laren 5 tòtems, estratègicament col·locats, a les zones del mercat, teular, parc Salvador Castell, Bernat Guinovart i Plaça de la Ribera, que han possibilitat publicitar campanyes comercials i culturals conjuntament i on ha figurat durant més d’un any el nostre eslògan.

Posteriorment s’oferiren als comerços unes bosses negres i daurades que van sorprendre gratament als nostres clients, utilitzant-les repetidament i passejant pel poble la frase “Compra en el teu poble, Algemesí ho té tot”

L’eslògan ha estat utilitzat des de la Regidoria, des de les agrupacions i des de diverses altres entitats, aconseguint molta força, tanta com per a fer-lo mereixedor del nom del nou portal web d’Algemesí, això sí, adaptant-lo a la nova marca d’Algemesí.

Entenem que adoptant el nostre eslògan i fent-lo extensiu a diverses  activitats i promocions econòmiques,  se li donarà, més força i això pensem que es fer-lo més potent, si cap.

Mostra del suport a la marca i per a arrodonir-ho, des de la Regidoria de Comerç, Indústria i Promoció econòmica ens faran aplegar a tots els comerços uns vinils, uns bolígrafs, paper d’embolicar i diversos articles de merchandising per a difondre’l.