Notícies

Comerços guardonats en el «XXIII Premi per l'Ús i la Dignificació del Valen

18/6/2021
Notícies Algemesí

A cada empresa guardonada se li atorgarà un premi de 500 euros.

Els membres del jurat de l'edició d'enguany han decidit per unanimitat:

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat a., corresponent a l’empresa que haja destacat en l’ús del valencià en la retolació i en el material imprés a:

  • INFOLLOP. SOLUCIONS INFORMÀTIQUES.
  • SUOFI. ABASTIMENT D’OFICINA.

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat b., corresponent a l’empresa de nova creació que haja destacat en l’ús del valencià en la retolació i en el material imprés a:

  • OAFITGYM
  • TRENCADÍS. Café restaurant.

- Concedir el premi ex aequo en la modalitat c., relativa a l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies a:

  • ACADÈMIA ELS TARONGERS
  • DECOMOB. Mobles i decoració.

- Declarar desert el premi per l’ús del valencià aplicat a les noves tecnologies (pàgines web, Facebook, programari de gestió, adaptació a noves tecnologies...) per a l’empresa l’objecte de la qual és exclusivament la comunicació i difusió a través de les xarxes socials.

A cada empresa guardonada se li atorgarà un premi de 500 euros, i a més, se li concedirà un segell que avala el reconeixement per part de l’Ajuntament com a empresa que promociona i dignifica l’ús del valencià.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dimecres 23 de juny a les 13 h al saló de plens de l'ajuntament d'Algemesí.

La convocatòria d’aquests premis pretén servir d’estímul i alhora de reconeixement de l’esforç i de l’interés que mostren els comerciants de la nostra localitat per tal de fer un ús normal i natural de la llengua en els seus negocis i, alhora, facilitar que els clients puguen relacionar-s’hi sense haver de canviar de llengua. Perquè, sens dubte, retolar en valencià també és un senyal d’identitat.