Notícies

ALGEMESÍ HO TÉ TOT I PER A SANT JORDI MÉS, FINS I TOT DESCOMPTES!

2/4/2019
ACSA

Compra un llibre i obtindràs un 10% de descompte per a la compra d'una flor

 

El proper dia 23 d’abril celebrarem Sant Jordi d’una forma molt especial al nostre comerç, des de l’agrupació Acsa farem una campanya conjunta entre totes les nostres llibreries i floristeries, comprant un llibre s’obtindrà un descompte del 10% comprant una flor.

És el segon any consecutiu que fem esta campanya i esperem obtindre un resultat tan exitós com el de l’any passat; la resposta dels nostres clients fou molt satisfactòria i crearem un vincle entre dos tipus de comerços complementaris, en una festivitat que ho permet.

Comprar al teu poble ajuda a la sostenibilitat de l’economia local, els propietaris dels comerços són els nostres veïns, els nostres familiars o fins i tot els nostres amics, la compra a la mateixa localitat és més ecològica, no utilitzem transport, ni requereix de missatgeria i embalatges, al poble consumim un producte de qualitat amb més durabilitat.

Totes les campanyes organitzades per ACSA estan dirigides a la consolidació del comerç i serveis locals, anem seguir sent el cor i la llum del poble!