Notícies

Campanyes d'Hàbits Saludables

31/5/2019
ACSA

AL MES DE MAIG DES D’ACSA HEM INAUGURAT LES CAMPANYES DE SALUT BUCODENTAL I SALUT I NUTRICIÓ

Des de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí hem organitzat unes Campanyes d’Hàbits Saludables i al mes de maig hem desenvolupat xarrades referides a Salut Bucodental i Salut i Nutrició.
  • César Valdivieso Vendetta, director de clínica Vitaldent, ens va oferir el 8 de maig una xarrada summament didàctica al voltant de la Odontologia Moderna.
  • Montse Pèrez Pino, directora de Dietas a tu Medida, nutricionista i titular farmàcia Pèrez va afrontar una xarrada valenta al voltant de l’Alimentació i el Càncer.
  • Raquel Borràs Garcia, Grau en Naturopatia  i Màster en Nutrició i Trastorns Alimentaris ens va donar tota classe de consells saludables a l’hora d’elaborar Tuppers Saludables.

A Algemesí tenim una sèrie de professionals que afronten altruistament la tasca de preparar-se una xarrada formativa i informativa al voltant de temes que intueixen interessants per al públic en general que ens poden ajudar en diverses etapes de la nostra vida i que, de segur, ens han segut d’ajuda.

La Campanya d’Hàbits Saludables està creada per l’Associació de Comerços i Serveis i té esperit de continuïtat, en octubre tenim previstes més xarrades en Salut Visual, Salut Bucodental i en Sol Pelvià.