Notícies

CAMPANYES D’HÀBITS SALUDABLES (SOL PÈLVIC, SALUT BUCODENTAL I SALUT VISUAL)

21/10/2019
ACSA

Tres dones especialistes en Salut Visual, Salut Dental i en Sol Pèlvic, impartiran les xarrades.

Des de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA reprenem amb les Campanyes d’Hàbits Saludables que en octubre seran: Salut Bucodental, Visual i Sol Pèlvic.

· Raquel Puchades Domingo, directora de Clínica Raquel, impartirà la xarrada específica en Sol Pèlvic el 4 d’octubre a les 19:30.

· Victoria Naval Esteve, directora de Clínica Dental Naval, juntament amb tres especialistes, impartirà la xarrada en Salut Bucodental.

· Mª. Teresa Montrull Perales, directora del Centre Optomètric Montrull serà la encarregada de concloure el cicle amb la xarrada sobre Optometria Comportamental.

En estes xarrades ens anem a trobar amb uns professionals que ens il·lustraran en temes tant diversos com els que ens han preparat per al mes d’octubre. Especialistes que dediquen el poc temps lliure del que disposen, a les xarrades d’Hàbits Saludables per a tots nosaltres.

Des d’ACSA els volem agrair públicament la seva dedicació desinteressada i la seua tasca, als qui ja han impartit la xarrada i als qui la impartiran properament.

En Salut, també, Algemesí Ho Té Tot!