Notícies

PER NADAL CAP XIQUETA NI XIQUET SENSE REGAL

28/11/2019
Notícies Algemesí

Campanya de Nadal

Des de fa un parell d’anys que a ALGEMESÍ es ve realitzat la campanya de Nadal del joguet des de Creu Roja al costat del Consell de Benestar Social.

 

Tenint en compte el caràcter que ha pres la iniciativa en aquests anys, el principal objectiu de la campanya ha estat que cap xiquet o xiqueta es queden sense joguets per al Nadal. És a

dir, la funció és més caritativa i solidària que de treballar la consciència dels rols de gènere. Per això amb aquesta campanya la Regidoria d’igualtat ha volgut integrar i afegir al curs

d’accions, la perspectiva de gènere i per això hem tractat d’integrar les diverses accions per sumar esforços.

 

La intenció de la Regidoria d’Igualtat i del Consell de la Dona i per la igualtat ha segut reforçar aquesta activitat completant-la amb aquesta perspectiva i la idea de els joguets no tenen gènere. Trencar rols i estereotips, fomentar valors d’ Igualtat, Inclusió i Diversitat en les famílies. Han preparat el cartell i el díptic que adjuntem amb Consells per als Reis de l’Orient, així com una llista de regals feta en família.

Des del Consell de Benestar social i Creu Roja s’encarregaran d’arreplegar els desitjos de xiquetes i xiquets perquè els REIS DE L’ORIENT vinguen a Algemesí carregats de regals.

 

Als establiments comercials i empreses,les entitats ACSA i EMPAL faran aplegar a les famílies a través del comerç i empreses que representen, aquesta iniciativa on també si ho consideren poden ingressar en el compte habilitat per Creu Roja per col·laborar amb la iniciativa.

 

Amb la marca Algemesí ho té tot el REIS DE L’ORIENT tenen la garantia de que podran trobar el que cada xiqueta i xiquets necessita.

 

L’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA ha participat assessorant i revisant els textos perquè la campanya arribarà en la nostra llengua.

 

Les famílies a qui va dirigida la campanya poden trobar el díptic de la campanya que conte les recomanacions i un espai per a fer una llista de regals en família en els establiments

comercials i espais municipals.

 

La Caixa Rural s’uneix a la campanya oferint una distingida cistella de Nadal per al sorteig.

 

El sorteig serà el dia 20 de Desembre a les 18 h al saló de plens de l’ajuntament.

La rifa es 1 euro. Els diners recaptats per Creu Roja aniran a la campanya de joguets de Creu Roja.

Les xiquetes i xiquets de la PROVI han participat amb els seus dibuixos que il·lustren les paperetes de la rifa.