Notícies

I CONCURS INSTAGRAM FALLES ALGEMESÍ 2020

6/3/2020
Notícies Algemesí Activitats de promoció

Concurs de fotografies relacionades amb la festa fallera

La Regidoria de Promoció Econòmica i Festes ha llançat un concurs de fotografies relacionades amb la festa fallera de la ciutat d'Algemesí, que comptarà com a premis vals per valor de 50, 30 i 20 euros per a utilitzar en compres en els comerços i establiments d'Algemesí que s'adherisquen a la campanya.

 
Les bases estan publicades en la web d'Algemesí, en l'apartat de Falles 2020 i hem de comptar amb l'adhesió formal dels establiments que presenten l'adhesió i així poder publicar el llistat: http://www.algemesi.es/sites/default/files/files/Festes/resolucio_bases_i_concurs_instagram_falles_2020.pdf

L'adhesió comporta que acceptaran el val de la persona premiada si es presenta en el seu establiment i girarà factura a l'Ajuntament d'Algemesí pel valor del val, junt amb el val cunyat per l'establiment, així com donar publicitat a l'activitat.


Segons les bases:

  • Establiments participants: tots aquells que s'adherisquen mitjançant instància individual o a través de les associacions d'empresaris de la localitat. Les sol·licituds s'han de presentar a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Algemesí, a través del tràmit «2 Atenció ciutadà» indicant.
  • «Apartat EXPOSE: Conegudes les bases del I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020, publicades per l'Ajuntament d'Algemesí, l'establiment amb:
  • nom comercial:________________
  • C/______________________
  • activitat econòmica____________________________
  • SOL·LICITA adherir-se al I Concurs Instagram Falles Algemesí 2020 com a establiment participant i accepte les corresponents bases.»

 

Termini de presentació instància adhesió el 16 de març.


El llistat d'establiments serà publicat en la web d'Algemesí.