Notícies

"Algemesí ho té tot", el nou portal comercial municipal

28/3/2019

SOLUCIÓ TECNOLÒGICA PERQUÈ COMERÇOS, PROFESSIONALS I EMPRESES ES PUGUEN BENEFICIAR DELS SEUS AVANTATGES

 

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí, junt amb l’Agencia de Desenvolupament Local, i a partir de les inquietuds manifestades per les associacions empresarials locals, ACSA i EMPAL, ha llançat un portal comercial web municipal “Algemesí ho té tot”.

Aquest nou portal es crea amb la intenció última d’oferir una solució tecnològica perquè comerços, professionals i empreses es puguen beneficiar dels avantatges que tenen les noves tecnologies com a complement de les activitats comercials tradicionals.

La web facilitarà la recerca d’empreses, productes i serveis, a més de la publicació de novetats i promocions.

Cada empresa i cadascun dels autònoms i autònomes disposaran d’un subportal gratuït i personalitzable on podran adjuntar fotografies del seu establiment o dels seus productes, podran afegir una xicoteta descripció del que fan i perquè es caracteritzen, la seua ubicació, horari d’obertura i dades de contacte, així com podran incorporar els enllaços a les seues xarxes socials. També podran publicar notícies i promocions perquè la seua clientela hi siga coneixedora d’aquestes.

A més, totes aquelles empreses que ho desitgen podran incorporar la funció de botiga electrònica dins d’aquest portal. Aquest component proveirà als comerços i empreses de la possibilitat de vendre productes i serveis als usuaris i a les usuàries de la plataforma.

Aquesta web també ofereix l’opció de reserva d’hora on line per als serveis, sense la necessitat de què els consumidors i consumidores hagen de desplaçar-se o telefonar.

“Algemesí ho té tot” inclou també l’apartat Portal d’ocupació on les empreses podran publicar les ofertes de treball, a les quals els usuaris es podran apuntar per tal de realitzar el procés selectiu.

Ciutadans i ciutadanes podran, a més de realitzar cerques anònimes, crear el seu perfil d’usuari per rebre novetats, fer compres on line, fer reserves als calendaris de serveis... Així mateix, els usuaris es podran enregistrar en la pàgina per poder introduir el seu currículum i les seues dades de contacte, estudis i experiència professional.

S’oferirà formació per als comerços, indústries i professionals que ho desitgen i a tots aquells  i aquelles que estiguen interessats a crear el seu perfil com a demandats de treball en aquesta nova plataforma.